Over ons

Een knus team; groots door klein te blijven.Over ons

Leren doen we van en met elkaar!


Wij stellen ons graag aan je voor.

Maartje

Hoi, ik ben Maartje, senior psycholoog en oprichter van Mensrijk. Als psycholoog ben ik gespecialiseerd in de Feuersteinmethode, Geweldloos Verzet en nog veel meer! Daarnaast geef ik trainingen, werkbegeleiding en intervisie. Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten!

Laksmi

Hallo! Mijn naam is Laksmi, neuropsycholoog bij Mensrijk. Ik ben gespecialiseerd in de ACT methode en de Feuersteinmethode.


Anne

Hallo, ik ben Anne, leerkracht en Feuersteinspecialist bij Mensrijk. Naast 10 jaar ervaring in het basisonderwijs ben ik ook gespecialiseerd in Feurstein Tactile/Tast. Dit is een manier om de denkvaardigheden te versterken door op tast te werken.  


Denzell

Mijn naam is Denzell en ik ben actief als jongerencoach bij Mensrijk. Middels o.a. muziek en sport begeleid ik kinderen en jongeren. Daarnaast ben ik ook werkzaam als begeleider in een asielopvang en in het speciaal onderwijs.

Ruben

Mijn naam is Ruben en ik werk ruim 15 jaar als pedagogisch medewerker binnen de jeugdzorg en jeugdzorg plus.

Wij werken samen met:

Mascha

Mijn naam is Mascha Tielemans en ik begeleid individuen en groepen via dans, beweging en dialoog. Ik werk als danskunstenaar, Toegepast Psycholoog, coördinator en organisator op het gebied van kunst, educatie en welzijn.

Hedwig

Dag allemaal! Ik ben Hedwig, speltherapeut met specialisaties in de FloorPlay en Theraplay methode. Daarnaast ben ik ook opgeleid tot kinderyogadocent. De avontuurlijke spelkamer nodigt enorm uit om in spel te laten zien wat uw kind dwarszit of belast. Ik geef u graag door hoe jullie kind thuis verder geholpen kan worden. 

Jolentha en Kim

Jolentha en Kim bieden professionele therapeutische begeleiding en coaching aan jongeren met uiteenlopende problematieken. Verder geven wij oudertrainingen gericht op het omgaan met uitdagingen die ouders tegenkomen Wij werken veelal vanuit onze prachtige ruimte in Wormer.

Paulien en Sophie

Leefwijs richt zich op het versterken van aandacht en veerkracht door het ontwikkelen en geven van op mindfulness gebaseerde trainingen. De trainingen worden gegeven door Sophie en Paulien, beiden werkzaam in de jeugdzorg als diagnosticus en behandelaar. Zij hebben een liefde voor mindfulness, psychologie en onderwijs en zijn gespecialiseerd in rouw (Sophie) en trauma (Paulien). De Leefwijs trainingen worden gegeven in verschillende vormen en maten, voor jong en oud. Zie www.leefwijs-amsterdam.nl voor meer informatie. 


Visie

Cliëntervaringen