Over ons

Een knus team; groots door klein te blijven.Over ons

Leren doen we van en met elkaar!


Wij stellen ons graag aan je voor.

Anne

Hallo, ik ben Anne, leerkracht en Feuersteinspecialist bij Mensrijk. Naast 10 jaar ervaring in het basisonderwijs ben ik ook gespecialiseerd in Feurstein Tactile/Tast. Dit is een manier om de denkvaardigheden te versterken door op tast te werken.  


Daniel

Ik ben Daniel, als jongerencoach werkzaam bij Mensrijk. Ik werk graag met film en gebruik verschillende vormen van creativiteit om op een andere manier met jongeren aan de slag te gaan. Ik ben ook actief als filmdocent in het speciaal onderwijs en het vmbo, en betrokken bij verschillende jongerenprojecten.

Denzell

Mijn naam is Denzell en ik ben actief als jongerencoach bij Mensrijk. Middels o.a. muziek en sport begeleid ik kinderen en jongeren. Daarnaast ben ik ook werkzaam als begeleider in een asielopvang en in het speciaal onderwijs.

Laksmi

Hallo! Mijn naam is Laksmi, neuropsycholoog bij Mensrijk. Ik ben gespecialiseerd in de ACT methode en de Feuersteinmethode.


Maartje

Hoi, ik ben Maartje, senior psycholoog en oprichter van Mensrijk. Als psycholoog ben ik gespecialiseerd in de Feuersteinmethode, Geweldloos Verzet en nog veel meer! Daarnaast geef ik trainingen, werkbegeleiding en intervisie. Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten!

Ruben

Mijn naam is Ruben en ik werk ruim 15 jaar als pedagogisch medewerker binnen de jeugdzorg en jeugdzorg plus.

Willeke

Hi! Ik ben Willeke. Als orthopedagoog bij Mensrijk maak ik gebruik van een scala aan methoden en technieken, waaronder de Feuersteinmethode. Mijn benadering draait om creativiteit en verbinding, waarbij ik niet tegenover, maar naast het kind sta. Samen gaan we op zoek naar de beste manier om groei te bevorderen. 

Willemijn

Hoi! Ik ben Willemijn en ik werk als orthopedagoog bij Mensrijk. Ik werk voornamelijk met de Feuerstein methode en ik maak ook gebruik van creatieve technieken zoals tekenen en spelletjes.

Wij werken samen met:

Jolentha en Kim

Jolentha en Kim bieden professionele therapeutische begeleiding en coaching aan jongeren met uiteenlopende problematieken. Verder geven wij oudertrainingen gericht op het omgaan met uitdagingen die ouders tegenkomen Wij werken veelal vanuit onze prachtige ruimte in Wormer.

Paulien en Sophie

Leefwijs richt zich op het versterken van aandacht en veerkracht door het ontwikkelen en geven van op mindfulness gebaseerde trainingen. De trainingen worden gegeven door Sophie en Paulien, beiden werkzaam in de jeugdzorg als diagnosticus en behandelaar. Zij hebben een liefde voor mindfulness, psychologie en onderwijs en zijn gespecialiseerd in rouw (Sophie) en trauma (Paulien). De Leefwijs trainingen worden gegeven in verschillende vormen en maten, voor jong en oud. Zie www.leefwijs-amsterdam.nl voor meer informatie. 


Visie

Cliëntervaringen